Do sukcesów dochodziłam małymi krokami
Karolina Mazurek, reprezentantka Polski w konkurencji ujeżdżenia opowiada o rodzinnej hodowli, budowie Stadniny Koni Bagieniec, zamianie ról z Jarosławem Skrzyczyńskim i o wzajemnym wsparciu, które jest niezbędne w jeździectwie.
Zaufanie wymaga czasu
O swoich pierwszych zawodach WKKW, o trafieniu na Corrnero, z którym zdobył wicemistrzostwo Polski Młodych Jeźdźców oraz... w jeździe bez ogłowia - w wywiadzie z Kariną Czechowicz opowiada Jakub Wiraszka
Aktualności
4Foulee Zielona Góra – jeździeckie sportowe emocje w Drzonkowie
W dniach 25-28 kwietnia na hipodromie WOSiR Drzonków odbędą się międzynarodowe zawody w skokach przez przeszkody i powożeniu – 4Foulee Zielona Góra.
Czynniki ryzyka w okresie poporodowym
Lek. wet Joanna Bierła i Lek. wet. Piotr Bobrowski z Equi Vet Serwis przedstawiają najważniejsze aspekty opieki nad swoimi podopiecznymi, by zapobiec opóźnieniu w niesieniu pomocy chorym źrebakom.
Tajemnica balansu - Piotr Plewa
Oglądając konia w ruchu, podkuwacze koni mocno koncentrują się na kończynach. Najważniejsze jest dla nich to, w jaki sposób koń stawia kopyto na podłożu, a jeszcze bardziej przypatrują się, w jaki sposób koń odrywa kopyto od podłoża.
PASODOBRE Restaurant & Tapas Bar
HISZPAŃSKI KLIMAT W CENTRUM POZNANIA
Hiszpańskie dania, pełne aromatu i świeżości oraz genialne w swojej prostocie przekąski tapas, które pokochał cały świat – to właśnie tworzy kuchnię PASODOBRE. Skosztuj owoców morza, soczystych mięs, ryb oraz świeżych warzyw i poczuj prawdziwy smak słonecznej Hiszpanii w samym środku Poznania!
GARDENcity Restaurants & Catering
USŁUGI CATERINGOWE
Gastronomiczna i cateringowa obsługa imprez, koncertów i eventów. Obsługujemy także nietypowe imprezy i wydarzenia na terenie całego kraju.